HUGO BOSS SHOES

House of Stars

2016-11-16-12-09-50

 

HEY GUYS

Jeg lovede igår at skrive lidt om mit besøg i House of Stars i deres helt nye lokaler i Randers. Jeg var noget skeptisk eftersom jeg kun kender House of Stars som værende en webshop med lækre amerikanske cult mærker.

But Giiirl I was so wrong. Butikken var super lækker og boomede med de lækreste og mest hotte makeup mærker, som blandt andet Morphe, Anastasia, Revolution og Milani.

For ikke at tale om al den lækre makeup som boomede på hylderne, men så blev jeg også noget overrasket og at se en masse forskellige makeup pensler og brushes fra blandt andet Morphe, the Rock og Oval brushes. Lad mig sige det sådan, det var svært at beherske sig og ikke bruge hele ens pengekonto på makeup og børster.

Jeg synes selv jeg har købt en masse lækre ting.

I kan lige nu få gode tilbud i både butikken og på webshoppen, så kig forbi 🙂

Tro mig I vil ikke blive skuffet.

Se her hvad det blev til ..

2016-11-16-12-11-34 2016-11-16-12-11-52 2016-11-16-12-13-07

Jeg købte to lækre bryn produkter fra Anastasia, som jeg længe har brugt og som absolut er min yndlings til bryn. Jeg har købt i farven “caramel”.

Dernæst købte jeg en Morphe concealer, som jeg har hørt meget godt om og som jeg glæder mig til at prøve af. Slutteligt spenderede jeg lidt på børster, blandt andet to blender brushes, en angle pensel til flydende eyeliner og en angle pensel til min Anastasia browgel.

Ihhh glæder mig til bruge det 🙂

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUGO BOSS SHOES