House of Stars

cmiile

cmiile

CMIILE 🙂

YAY! Kan I huske min reklame for Cmiile – tandblegningsmiddel til hjemmebrug?

Jeg har lovet mine læsere at lave en lille opfølgning om hvad jeg synes om produktet og om det faktisk virkede på mine tænder.

SVARET ER…. JA! Det havde faktisk en effektiv virkning på mine tænder. Jeg lavede behandlingen på mine tænder inden jeg blev gravid og vil naturligvis råde folk til det samme.

Det gode ved dette produkt er, at det dels er ret nemt at udføre selv, derhjemme og i trygge omgivelser og så er det helt fri for peroxid ! Hvilket jeg absolut vil foretrække at min tandblegningsmiddel ikke skal indeholde! Peroxid er et kemisk og skadende stof som naturligvis ikke er godt at lægge i munden. Derfor er dette produkt at af de førende på markedet.

Cmiile tandblegning er det sikreste på markedet. Vores tandblegningsgel bleger dine tænder på overfladen og trænger ikke ind under emaljen, som andre tandblegningsprodukter med en høj koncentration af skadelige midler gør. Du kan derfor få hvidere tænder med god samvittighed.

Fremgangsmåden foregår således :

Start med at skylle mundstykket.

Læg gele på begge sider af mundstykket og sæt mundstykket i munden. Tænd for LED lyset og lad mundstykket sidde i ca. 10 minutter. Lyset slukker automatisk efter 10 min.

Behandlingen gentages dagligt og indtil ampullerne er tomme.

Se mit resultat her.

cmiile-2

cmiile-3

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

House of Stars