Stolbjerg Copenhagen Key Buddys

The Body Shop julekalender

img_3795

Den lækreste julekalender!!

Jeg har i år fået den lækreste julekalender af min mand.. nemlig den helt store af dem fra The Body Shop.

Jeg glæder mig hver evig eneste dag til at hive kalenderen ud åbne den. Man får de sprødeste og lækreste produkter og du bliver aldrig skuffet! Hver dag er en overraskelse, og det er uden overdriv. Den kan virke dyr for mange, men jeg synes personligt, at den er alle pengene værd 🙂 også selvom det ikke er en selv der har betalt for den hehe..

Man får alt fra The Body Shop makeup produkter, til ansigtsrens, bodyscrups og kropsolie.

Jeg elsker The Body Shop, da man får noget for pengene og så er alle produkter naturlige og indeholder mineraler og vitaminer, som specielt er godt mens man er gravid.

video-1

julekalender

img_3799

Her er nogle af de ting jeg har fået 🙂 uden at røbe for meget ..

img_3796

Jeg må være helt ærlig ! Jeg har især ventet på gave nr. 20 som indeholder en ansigtsolie al’a Farsali, som er den ultimative faceblender til contour og foundation. Den er rig på mættende fedtstoffer uden shine effekt. Denne fra The Body Shop er et rigtigt lækkert tilsvar til Farsali og så er den meget billigere!

image1

Jeg ved det er sent at købe julekalender nu, men tro mig DU sparer rigtig mange penge i forhold til hvor mange produkter du får. Husk ! Jeg har den helt store.

Du kan købe kalenderen lige her:

https://www.thebodyshop.com/da-dk/search?text=julekalender

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stolbjerg Copenhagen Key Buddys