Gravid, glad og velsignet

Babypakker – gode og dårlige

2017-01-06-17-36-53

Babypakker – både gratis, gode og dårlige..

Jeg har lovet mine læsere at lave et indlæg omkring de gratis babypakker man får tilbudt. Jeg har nu hentet alle mine og kommer dermed også til at rangere dem i kronologisk rækkefølge alt efter hvor gode de er 🙂

Der er helt klart nogle som skiller sig mere ud og som  dermed også er klart bedre. Jeg vil dog naturligvis også starte med at prise de butikskæder som faktisk skiller sig ud og gør sig umage for at give os vordende mødre en helt særlig babypakke. Vi skal også lige huske på, at de faktisk er gratis. Med det sagt så ligger der jo naturligvis også noget reklame bag babypakkerne, og sådan er det jo oftest med gratis ting 🙂

Jeg har hentet pakker fra: Fakta, Rema 1000, Coop, Babysam, Lidl, og Club Matas.

Se billederne nedenfor 🙂

Her er et link til hvor DU kan finde alle babypakkerne

Babypakker | De bedste gratis startpakker til baby

Fakta !!

2017-01-06-17-39-14

Fakta’s babybox er rigtig god! Den er nøje overvejet og indeholder nogle rigtig søde og brugbare ting. Du finder egentlig næsten det eksakte samme indhold som i Coops babybox som ses på billedet nedenfor. Det er dog bare Fakta’s egne produkter som ligger i boxen.

Coop – Superbrugsen!!

Coops er også rigtig god! Her skal du være opmærksom på, at boxen koster kr. 200 med mindre du har coop medlemskab. Jeg havde heldigvis medlemskab og slippede dermed for at betale penge for babypakken. Babypakken indeholder rigtig mange prøver fra änglemark, som er både allergi og astma testet. Da jeg selv er født med Astma går jeg derfor meget op i produkter som netop er testet på dette område. Pakken indeholder bind til os, bleer, wipes, liggeunderlig, en sut og en fin bamse 🙂

Umiddelbart kan jeg ikke helt vurdere om den er 200 kr. værd.

2017-01-06-17-33-32 2017-01-06-17-34-04

ClubMatas !

Club Matas kræver, at man er medlem af baby club Matas før man er berettiget til en babybox. Jeg må være ærlig og sige, at den faktisk er ret skuffende. Som du kan se på billedet indeholder den en håndcreme, en balsamspray og to stk. bleer. Det er hvertfald ikke det helt store.

2017-01-06-17-34-21

Rema 1000 !

Rema 100

Rema 1000’s babypakke er rigtig sød og rigtig god.

Den er faktisk én af min yndlings 🙂

Man får en stor praktisk plastik bærepose med som ses nedenfor og en sut, wipes, bleer, skumvaskeklude, Kids bad og den sødeste lille bamse. Det er ikke det helt store men sutten er rigtig god og bleerne har jeg hørt rigtigt godt om!

2017-01-06-17-34-43 2017-01-06-17-36-53

Babysam !!

Babysam er der virkelig delte meninger om ! Nogle bliver skuffede og nogle bliver ret begejstret! Jeg blev ret begejstret og det var virkelig på grund af blespanden, som DU skal huske at klikke af ved i den lille kryds af boks som kommer ved tilmelding af babyboksen. Blespanden i sig selv har faktisk en stor værdi. Udover dette får man en rabatkupon på 100 kr., en enkelt ble og få prøver som jo ikke er det helt store.

Ved afhentning af denne pakke får du tilbudt 3 pakker bleposer som passer til blespanden til kr. 130. Køber du ikke poserne i forbindelse med afhentning af blespanden koster tre pakker poser kr. 170. Så her er der også lidt at spare.

2017-01-06-17-32-56

Lidl !!

Lidl’s babybox er meget simpel. Den indeholder bleer fra Lidl selv, wipes (vådservietter) og så en økologisk body i beige som også er rigtig fin. I forhold til, at Lidl er en mindre kæde – altså i forhold til de andre, så er den ganske fin.

Vinderen for mig er faktisk…

  1. Rema 1000
  2. Coop eller fakta (hvis man ikke har medlemskab i coop)
  3. Babysam

Jeg håber virkelig i har fået noget ud af at læse med 🙂

Jeg synes selv jeg savnede at høre mere om hvad pakkerne indeholdte.,

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid, glad og velsignet