Babypakker - gode og dårlige

Uge 26 – hvor blev tiden af?

2016-12-30-23-23-01

På billedet ovenfor er jeg 23 uger og godt på vej ind i det nye år 🙂

Kan man blive mere gravid?

Jeg er nu på vej ind i min 26. uge og jeg kan love jer for tiden er bare gået stærkt.

Kan I huske da man lige var blevet 3 måneder (12 uger) og man nu kunne offentliggøre det? Hvor blev tiden af 🙂

Jeg er heldigvis stadig ret beskæftiget med virksomhed, juridisk arbejde og bloggen så jeg går ikke og tæller dagene. Jeg må dog være ærlig og sige, at motivationen til træning er dalet lidt og er nu kun blevet 2-3 gange om ugen, som altså er lidt for mig 🙂

Jeg glæder mig til at lave et indlæg til jer om min træning og gode råd til gravide omkring træning – altså om hvad der er godt og hvad der er skidt.

For tro mig, træning i dette stadie er ikke en dans på roser..

Kan I også mærke at trætheden sniger sig tilbage som en lille krabat? Ork ja, jeg er træt ! Hæld koldt vand i blodet og forsyn jer med frugter (c-vitamin) eventuelt i friske smoothies eller friskpresset juice. Det hjælper!

Jeg tager stadig jern-vitaminer og synes virkelig det har hjulpet på min krop!

Her er lidt flere inspirationsbilleder 🙂

Uge 21

image2

Uge 24

image1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babypakker - gode og dårlige