Uge 26 - hvor blev tiden af?

Barnets bog – babybogen som er den bedste

2016-12-19-13-44-39

 

Hvilken bog skal man vælge og hvilken én synes du er den rette for dig?

Jeg var længe på udkig efter den bedste bog til min lille guldklump når hun kommer til verden. Jeg søgte personligt efter en bog der var systematisk og som ville se pæn ud på bogreolen.

Jeg synes selv jeg har fundet den bedste 🙂 nemlig bogen fra SpecialDay “Mine første år”.

Bogen kan findes i to farver og den er simpelthen så fin. Den er udformet som et ringbind og du skal derfor være opmærksom på, at bogen fylder lidt mere end de andre.

Bogen er virkelig den ultimative babyshower gave.

Den er som skrevet ovenfor opbygget som et ringbind, så du kan indsætte sider, fotolommer og meget andet. Dette gør, at den er virkelig fleksibel, og du har mulighed for at gøre den ekstra personlig. I bogen finder du i familietræ, sider om barnedåb, sider om fødselsdage, sider om vuggestue og børnehave – ja endda en del sider omkring graviditeten. Desuden er den farverig med en masse skønne illustrationer. Bogen kan bruges helt til barnets 7. år.

Den er ligeledes opbygget således, at du kan indsætte scanningsbilleder, vaccinationskort samt barnets tegninger hen ad vejen.

Jeg vil dog råde dig til at købe nogle plastlommer til, som med lethed kan kobles ind i bogen.

Så hvis du søger efter en bog som kan samle alle barnets minder og holde alle minderne intakte hen ad vejen så er denne bog den rette for dig 🙂

Bogen er lidt dyrere end de andre men jeg synes virkelig den er alle pengene værd.

Du kan lige nu få 25 % rabat på bogen inde på SpecialDay..

https://www.babygear.dk/barnets-bog-fra-specialday-mine-forste-ar-dusty-green-album.html?gclid=CLzBjYaX4tECFYWRGwodbnALbQ

2016-12-19-13-44-50 2016-12-19-13-48-23 2016-12-19-13-48-44

xoxo Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 26 - hvor blev tiden af?