Barnets bog - babybogen som er den bedste

Hvad laver man på Island? Selv Beyonce har været der :)

image5

Hvad laver man på Island?

Det var det første spørgsmål vi fik stillet af rigtig mange da vi fortalte vores venner og familie at vi havde bestilt en rejse til Island 🙂

Og ja det samme spørgsmål stillede vi egentlig også os selv. Vi har dog et par bekendte som har besøgt Island og efter en lille guide af dem følte vi os ret sikre på at vi skulle på eventyr.

Glem heller ikke at Beyonce og Jay Z besøgte Island on Christmas day sidste år og hvis selv Beyonce vil besøge Island vil dælme også, haha 🙂

Se et billede her hvor Beyonce og Jay Z har det pretty cozy i den blå lagune..

ht_beyonce_jay_z_iceland_01_jef_141225_1_16x9_992

Med det sagt så handler Island jo ikke kun om den Blå Lagune. Island har faktisk rigtig meget at tilbyde udover Lagunen. Den blå lagune er en af de 25 vidundere i verden og skal naturligvis opleves hvis man besøger Island.

Og ja det var absolut noget af det smukkeste jeg har set. Vandet er gennemsnitligt omkring 40 grader og stikker du hovedet op er der cirka  minus 10 grader, det var der ihvertfald da vi var der. Det var altså en oplevelse. Du vil opleve at det er ret dyrt for entre, men det er altså pengene værd.

video-2

image1-1

Noget helt andet der skal opleves på Island er selvfølgelig det man kalder Geysir. Dette er små meget varme springvand som af og til eksploderer sådan, at der kommer en bred sky af damp op i luften. Vandet er mellem 80 og 100 grader og det er virkelig fantastisk at se naturen på denne måde.

Vi havde lejet bil fra lufthavnen og valgte derfor at køre rundt på Island i en hel dag bare for at opleve en masse natur. Det er en rigtig god idé at leje bil på Island, specielt hvis du ikke har en masse dage at gøre godt med.

Samme dag oplevede vi et fantastisk vandfald ala Niagara Falls i Canada.

Det var så smukt.

image5

video_1

Selvfølgelig prøvede vi også at skyde 🙂

image4 img_1888

Jeg må ærlig det var faktisk det fedeste på hele turen.

Vi skød med en sniper M16, som SWAT team i USA også skyder med.

Ja jeg skød selvom jeg er gravid og snart 7 måneder. Der er sikkert rigtig mange mødre der bliver forarget over dette men hey jeg gør det jeg synes er det rette for mig. Jeg er ikke den typiske tøsepige selvom man skulle tro det 🙂

Vi er ret vilde når Hubby og jeg rejser sammen og vi elsker at prøve vores grænser af og presse hinanden.

Og til sidst …

HVAD SPISER MAN PÅ ISLAND?

Jaaaa det er godt spørgsmål. Jeg troede jeg skulle sulte i de dage vi var det men efter lidt efterforskning og guiding fra vores bekendte som på Island fandt vi det mest udsøgte og eksklusive sted – nemlig

Sushi Social .

https://www.tripadvisor.dk/Restaurant_Review-g189970-d2562990-Reviews-Sushi_Social-Reykjavik_Capital_Region.html

Det var simpelthen så lækkert og du kan få alt fra steak til stegt hummer og sushi. Og waw vi var i heaven. Vi trillede virkelig derfra.

Manden skulle selvfølgelig have 1 kilo kød – og ja det skulle han spise helt alene . Jeg er jo veganer 🙂

image2-1-kopi

Alt i alt anbefaler vi stærkt Island 🙂

Xoxo Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnets bog - babybogen som er den bedste