Hvad laver man på Island? Selv Beyonce har været der :)

JOLLYROOM

NÅR DU BARE ELSKER JOLLYROOM

2017-01-16-12-23-47

Savner du også bare en webshop med retfærdige priser og online udsalg?

Så er Jollyroom det rette sted for dig.

På Jollyroom.dk kan du få alt til dit barns børneværelse og meget mere og det er altså nogle rigtige lækre mærker man kan vælge imellem. Jeg synes tit, at man kan blive hurtigt træt af de samme mærker som næsten ALDRIG er nedsat i Babysam og Ønskebørn og forstå mig ret det er også helt fint men nogle gange vil man gerne have mere for sine penge. Jollyroom nedsætter virkelig deres varer til fordelagtige priser og jeg synes deres møbler og pynteting er meget alá det vi alle ser i bladene.

Jeg har fået rabat på rigtig mange ting fra Jollyroom og det er alt fra 20 – 50 % så jeg synes bestemt jeg har gjort et cup 🙂

Jeg er f.eks. meget stor fan af Sebra og Smallstuff og lad os være ærlige det er jo nogle af de lidt mere dyrere mærker inden for babymarkedet.

Selvom jeg skal have en sommerbaby har jeg f.eks. lige nu valgt at købe en lækker kørepose fra Petite Chérie, som jeg har fået 70 % på :). Det er altså smart at komme priserne lidt i forkøbet og specielt hvis man ikke ønsker at betale fuld pris på sådan en.

Se her hvad jeg ellers har købt på http://www.jollyroom.dk/?gclid=CMOZybnL79ECFZTJsgod4mgNCQ

2017-01-16-12-25-03 2017-01-16-12-25-36

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad laver man på Island? Selv Beyonce har været der :)