No bake cheesecake

Graviditetsbilleder – professionelle eller hjemmebilleder?

img_9038

Graviditetsbilleder – skal de være professionelle ?

Går du også og overvejer om du skal have taget graviditetsbilleder? Man siger jo at billederne normalt skal tages mellem 6. og 8. måned for at maven stritter lidt og man virkelig får den der graviditetsudstråling 🙂

Jeg har længe gået og overvejet om jeg overhovedet vil have taget professionelle graviditetsbilleder. Når man selv er gammel model og er så vant til at stå foran et kamera er det selvfølgelig ikke det der skal stå i vejen, men jeg synes bare tit at billederne er så kliché og jeg kan faktisk ikke helt så godt li’ det 🙂 Men det er jo bare mig.

Jeg synes selvfølgelig på den anden side, at man i løbet af sin graviditet skal tage en masse “hjemmebilleder” , altså billeder man selv tager i trygge rammer eller man lige får manden eller veninderne til at tage et skørt billede. Jeg tager tit billeder af mig selv, ja jeg er kendt for at være den ultimative “selfie queen” og jeg er en stolt én, hehe, så jeg har faktisk fået både søster, veninder og mand til at tage en masse sjove og skøre billeder af mig. Og jeg er faktisk vild med dem.

Jeg er snart 30 uger men har faktisk en lille mave 🙂 Jeg brokker mig ikke.

Jeg lægger nogle inspirationsbilleder ud så du kan blive inspireret til at tage nogle selv.

Jeg skal dog have taget graviditetsbilleder i slutningen af denne uge og glæder mig naturligvis også til at vise jer dem 🙂

Se hvor jeg skal have taget mine billeder og hvor du lige nu kan få et super godt tilbud på graviditetsbilleder.

Følg blot linket her 🙂

https://teenytinyheartbeats.dk/

Se flere “hjemmebilleder her”

img_9039 img_9037

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No bake cheesecake