Realityportalen har skrevet en artikel om mig !

Professionelle graviditetsbilleder

306b9137bsh-copy

Mine professionelle graviditetsbilleder skal endelig offentliggøres 🙂

Kan I huske jeg for nogle uger siden skrev et indlæg om graviditetsbilleder var et must og om hvad jeg egentlig selv var mest til?

Jeg skrev samtidig også, at jeg til sidst overtalte mig selv til, at jeg simpelthen blev nødt til at opfange et memory billede af hvordan jeg bar min lille prinsesse i maven og hvordan min krop så ud mens jeg havde min baby i maven. Jeg var 30 uger da jeg fik taget disse fantastiske billeder hos https://teenytinyheartbeats.dk/

Jeg er simpelthen så glad for dem. De lever fuldstændigt op til min vision om mit ultimative glam hollywood pregnant picture og Trine, som er fotografen der tog dem var absolut den  mest rare og sødeste fotograf jeg har arbejdet med (tro mig, jeg har arbejdet med mange af slagsen i min tidligere karriere som model) :).

Jeg vil virkelig opfordre alle gravide kvinder til at opfange dette smukke øjeblik, og hvis ikke til offentligheden som mig, så hvertfald til gemmeren i privaten.

Husk, billederne behøver ikke at være så opstillet. Du kan sagtens komme med dit eget præg og egne ønsker til hvordan du forestiller dig dit ønske graviditetsbillede skal være 🙂

 

306b9039sh-copy

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Realityportalen har skrevet en artikel om mig !