Træning under graviditet

PUSH gift ! Se hvad jeg har fået..

img_6944

Min vidunderlige PUSH gift fra min dejlige mand !!

Men hvad i alverden er en PUSH gift..???

Tja.. Mange spørger mig tit hvad jeg går og taler om når jeg fortæller hvad jeg ønsker mig til min PUSH gift 🙂 Og svaret er egentlig meget simpelt .. En PUSH gift er faktisk ens fødegave – altså den gave man får af sin hubby/mand/kæreste når man skal pushe sit barn ud. Vi er vel alle enige om, at det kræver både styrke, udholdenhed og modighed når man i 9 måneder går og bærer på sin lille guldklump og ikke nok med det så kræver det måske det dobbelte at føde, så jeg synes helt bestemt, at en PUSH gift er det helt rette at give til sin kone/kæreste når hun står og skal til at føde jeres lille ventede baby.

img_9153  img_9156

Min mand er dog bestemt ikke blevet presset til at give mig en PUSH gift, og jeg ved han inderst vil gøre alt for at forkæle mig nu hvor jeg giver ham sådan en stor gave i livet. Med det sagt så har jeg altid fået de fineste anledningsgaver af min søde mand, og nu hvor jeg elsker Louis Vuitton synes han bestemt, at jeg skulle have noget der fra! (selvom jeg efterhånden har en del tasker derfra)

Jeg har længe gået og ønsket mig en Alma taske til hverdag og blev fuldstændigt forelsket i den da jeg så den i butikken. Den er ret dyr, så jeg havde lidt dårlig samvittighed men det gik hurtigt over 🙂 .. Og ja vi tog hele vejen til Kbh kun for at købe min PUSH gift.. Jeg endte selvfølgelig med at vælge Alma tasken og er så forelsket i den.. I kan se flere billeder af den nedenfor 🙂

img_9154img_6945

 

xoxo Shenna

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning under graviditet