PUSH gift ! Se hvad jeg har fået..

20 år senere og nu med børn – de fineste memory billeder

farve

Knap 20 år senere og nu tre børn rigere

Historien er egentlig simpel.. Det hele startede i folkeskolen, hvor jeg pludselig hoppede ind i en klasse og mødte de her to skønneste mennesker. De her to er nemlig mine barndomsveninder !! Veninder, næsten søstre, som har været i mit liv i knap 20 år. Vores bånd er ubrydeligt, vores tanker er ens og vi kender hinanden ud og ind!

Og knap 20 år senere er vi blevet beriget med børn .. Den ene knap halvandet år, den anden nyfødt og den tredje som er mig, bærer stadig på den lille pige som bliver kusine til disse to skønne unger..

Jeg har glædet mig til at fremvise disse billeder til jer.. Det er nemlig noget som betyder rigtig meget for mig. Jeg kalder dem graviditets/memory billeder og kommer til at være et minde jeg altid kan kigge tilbage på og fremvise til min pige.

 

sorthvid-4

Med de her billeder kan jeg nemlig fortælle min lille pige, hvad venskab betyder, hvad venskab indebærer og hvor meget det skal prissættes. Venskaber er nemme at indgå, men de er svære at holde på. Vi udvikler os alle sammen så forskelligt gennem folkeskolen og vælger vidt forskellige veje for os selv. Det svære er at kunne finde ud af at holde på hinanden på trods af vores forskelligheder, vores livsstil og vores forskellige valg i livet. Jeg er stolt af at kunne præsentere de her to veninder for jer. De har nemlig altid været der for mig og støttet mig i alt hvad jeg foretog mig. Det samme kan jeg sige om dem. Og hvor glad er jeg for, at vores piger kan få lov til at berige hinandens liv.

 

farve-2

Piger, tak fordi I gad at deltage i endnu én af mine skøre ideer. Jeg elsker jer <3

Og til min dejlige svigerinde, tak fordi du gad at tage billederne af os..
@Aili Grøn Schmidt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUSH gift ! Se hvad jeg har fået..