20 år senere og nu med børn - de fineste memory billeder

Min fantastiske babyshower

img_9266

 

img_9202

 

Min fantastiske BabyShower – It’s a Girl

 

Jeg havde virkelig ingen ord da jeg sidste lørdag blev overrasket af 18 af mine dejlige veninder og familie .. Jeg trådte ind i et lyserødt paradis 🙂 Alt hvad jeg havde gået og håbet og ventet på kom lige pludselig i opfyldelse.

Jeg må dog være ærlig, jeg havde næsten tabt håbet om en babyshower netop fordi der i sidste uge decideret kun var 4 uger til termin. Jeg tænkte bare nej! Det gør de bare ikke ved mig, hehe.. Havde faktisk troet at jeg 4 uger før termin ville være en stor vandbobbel. Men når jeg kigger tilbage på billederne nu synes jeg faktisk at jeg klarer det meget godt.

img_9226

Med de fineste gaver blev jeg fejret i stor stil og jeg føler mig virkelig velsignet . Jeg sætter stor pris på, at jeg har nogle i mit liv der vil gøre noget så stort for mig .. Veninder hænger ikke på træerne og i disse store øjeblikke i ens liv finder man ud af hvem der er værd at beholde og hvem der i sidste ende altid vil være der <3

Jeg fik virkelig nogle af de fineste gaver..

Jeg fik blandt andet en del fra Petit by Sofie Schnoor

http://www.sofieschnoorwebshop.com/sektion/petit-by-sofie-schnoor

Både sko og tøj .. Jeg er nemlig storelsker af dette mærke..

Jeg fik også nogle personlige gaver med navnet på min lille pige, som jeg vil offentliggøre på min blog meget snart ..

Se alle billederne fra min dejlige babyshower nedenfor 🙂

img_9241 img_9250 img_9261 img_9262 img_9268 img_9273

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 år senere og nu med børn - de fineste memory billeder