Når alting ikke altid går som planlagt

Mit nye køb – Céline solbriller

img_9289

Jeg har altså forkælet mig selv lidt..

Jeg har altså været så heldig, at få fingrene i disse lækre solbriller fra Céline.. Jeg har købt så meget til min lille baby og været så fokuseret på at købe ting udelukkende til hende, at jeg faktisk har forglemt alt om mig selv 🙂 og tro det eller ej det sker altså ret sjældent. Så udover den lækre PUSH gift fra min mand og lidt lækre plejeprodukter fra Clarins,  så er de her solbriller faktisk det eneste store shopping køb jeg har foretaget ret længe 🙂

img_9290

Jeg linker til hvor jeg har købt brillen og hvilken model det er ovenfor på dette billede 🙂

XOXO

img_9292 img_9506

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når alting ikke altid går som planlagt