En sidste get away i Comwell Kellers Park Wellness og Spa

Mit fund til Børne bazar

img_9522

 

Børne bazar 2017 og mit bedste fund

I synes måske det er helt skørt, men altså dagen før min terminsdato besøgte jeg Børne bazar i Århus og jeg synes virkelig det var både entré og oplevelsen værd. Det er første gang jeg besøger Børne bazar og jeg synes virkelig der var nogle helt fantastiske tilbud, så skuffet var jeg bestemt ikke. Jeg synes også, at det var rart at komme ud og gå lidt (shoppe lidt .. eller meget haha) og dermed fokusere på noget andet end fødsel og den omstændighed, at jeg er gået over tid.

Mine bedste fund

Som alle andre kommende mødre har man jo sine helt favorit yndlingsmærker..

Mine yndlingsmærker til de helt små og især til min egen lille prinsesse er Petit by Sofie Schnoor og Marmar Copenhagen. Dernæst kommer andre mærker som Wheat, Molo, og Mee too. Jeg er stor fan af de helt klassiske danske mærker.

 

51577507295__39e1c07b-7997-4310-a5c4-db80d3170d75 img_9516

Vi endte med at købe en hel del fra alle de forskellige mærker nævnt ovenfor og ja tro det eller ej så har jeg altså sparet helt op til 30 % – 50 % på det hele.

I skal skynde jer at se hvornår Børne bazar rammer jeres by 🙂

Hvis ikke i når det vil jeg dog lige røbe, at Pixizoo lige nu har 20 % på alt tøj..

http://www.pixizoo.dk/butik

img_9521 img_9522 img_9523 img_9524

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sidste get away i Comwell Kellers Park Wellness og Spa