Min fødselsberetning - en uforventet drejning

Mit vægttab efter graviditet

img_9714

MIT VÆGTTAB EFTER FØDSEL

HEJ alle sammen! Jeg har været lidt væk fra bloggen et stykke tid – velkommen til mommy life – det tager virkelig al ens tid!

Jeg er oftest alene om dagen og har derfor ikke så meget tid til at skrive, men nu er jeg endelig tilbage 🙂 . Min datter er i skrivende stund 6 uger og vi har i den sidste uge virkelig nydt det gode vejr med venner og familie i anledning af min fødselsdag den 18.juni. Dette indlæg handler dog om mit vægttab som jeg har ønsket at fremvise til alle jer læsere. Jeg må være ærlig – jeg synes nu jeg har klaret det meget godt på trods af vægttabet udelukkende er gåture og kostomlægning, da jeg jo som tidligere nævnt fik kejsersnit. Når man er kejserinde må man helst ikke udøve fysisk hård træning før efter et par måneder og det har virkelig været en challenge for mig, da jeg jo både inden og under min graviditet svømmede og trænede flere gange i løbet af ugen.

(se outfit detaljer på både mig og min datter ved at klikke på de røde prikker på det øverste billede)

Jeg tog i alt 15 kg på under min graviditet – dog godt fordelt på hele kroppen!

51577507295__39e1c07b-7997-4310-a5c4-db80d3170d75

Billedet her er taget to dage før jeg gik i fødsel, blot for at illustrere hvordan min vægt var fordelt 🙂

Jeg havde det egentlig ganske fint med at have taget 15 kg på.. det påvirkede mig egentlig ikke da jeg vidste det var det bedste for min lille guldklump. Min læge anbefalede dog, at jeg tog 20 kg på, da jeg havde en ret lav BMI inden jeg blev gravid og jeg var en ret slank pige.

Efter cirka to uger efter fødsel så min mave/krop sådan her ud og jeg har her allerede tabt over halvdelen af min fødselsvægt!

img_9681

img_9684

Bær venligst lige over med mine meget “rå” mommy billeder uden makeup og kæmpe udgroning – det at få makeup på, på en normal dagligdag er jo kunst i sig selv hehe :). (billederne er taget to uger efter fødsel)

Som i kan se på mit maveskind har jeg under min graviditet ikke fået en eneste strækmærke eller fået løs hud efter fødsel. Jeg kommer til at lave et opslag på et senere tidspunkt omkring mine tiltag for at forebygge strækmærker under min graviditet, for det har virkelig hjulpet på mig!

img_9710

Dette billede er det nyeste billede af min krop og er taget for et par dage siden cirka 5 uger efter fødsel. Jeg mangler nu at taber de sidste par kilo som faktisk er de kilo som tager længst tid om at “forbrænde”. Jeg er lige nu heldigvis meget tilfreds med min krop og hviler egentlig meget i mig selv!

Jeg går lange ture med barnevognen hver dag og prøver virkelig at spise meget sundt og varieret hver eneste dag. Dog med det sagt spiser jeg stadig en is og slik i ny og næ – sådan cirka hver dag altså haha :).. Det skal der altså også være plads til !

Jeg har altid spist sundt både inden og under min graviditet og har faktisk aldrig spist fast food (altså Mac D – pizza osv.) så det at spise sundt er meget nemt for mig. Jeg lever stadig vegansk og det passer min krop ganske fint.

Jeg håber jeg kan inspirere alle jer dejlige nybagte mødre derude som også finder det svært at tabe de sidste par kilo – hvil i jer selv og hav tålmodighed – det kommer af sig selv så længe man ikke overspiser og spiser sundt og varieret!

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning - en uforventet drejning