Mit vægttab efter graviditet

Aktivitetsstativ til baby

img_6994

Aktivitetsmåtte og alternativ aktivitetsstativ

Jeg eftersøgte længe en aktivitetsmåtte, som min lille babypige ikke kunne gro ud af efter et par måneder som typisk sker ved de typiske aktivitetstæpper. Jeg søgte videre et stativ som jeg selv kunne “dekorere” med diverse aktivitetsophæng.

Jeg har “pyntet” dette lækre stativ fra Trævarefabrikkens lagerudsalg, “Benny” med en musikuro fra Sebra, en aktivitetsbold fra Sebra og et aktivitetsophæng fra Done By Dear. Ideen er jo at man skal kan “pynte” og “dekorere” som man jo ønsker, at ens barn skal aktiveres med. Jeg elsker nemlig ideen om, at man fx kan tilføje en musikuro som kan pilles af og på.

Aktivitetsmåtten er fra Done By Dear og fås både i denne lækre matte lyserøde farve samt i blå version.

Jeg har linket til alle tingene på billederne ..

 

 

 

img_7004

 

img_6992

 

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit vægttab efter graviditet