BT og RealityPortalen har skrevet en artikel om min fødsel

Unikt og personligt armbånd fra Jane Kønig

img_9815

Personligt armbånd med forbogstaver som små led

Jeg har været så heldig at få fingrene i dette helt personlige armbånd fra Jane Kønig med forbogstaver på mine elskede – nemlig min lille egen familie – bogstaverne symboliserer nemlig min mand, min datter og mig selv.

Armbåndet laves på bestilling og du kan vælge mellem sølv, forgyldt sølv og rosa. Armbåndene er en del af Jane Kønigs helt nye og unikke kollektion og er virkelig den perfekte gave at give til en du holder af eller bare til en selv 🙂

 

Jeg linker til hvor du kan købe armbåndet lige nu https://www.janekoenig.dk/armbaand/forgyldt-solv/love-tag-armband-i-forgyldt-solv-3-tags.html

 

img_9816img_9817img_9818

 

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BT og RealityPortalen har skrevet en artikel om min fødsel