Unikt og personligt armbånd fra Jane Kønig

Spar 50 % på Marmar, WHEAT og Petit By Sofie Schnoor

img_9735

 

I kan lige nu spare hele 50 % på i hvert fald mine yndlingsmærker, nemlig WHEAT, Petit By Sofie Schnoor og Marmar.

Jeg elsker at spare hvor jeg kan, da jeg jo virkelig har et storforbrug af dansk designer børnetøj til min lille prinsesse. Jeg er derfor altid på udkig efter udsalg og besparelser. Det gode ved besparelserne er også, at man kan få det lidt mere dyre og eksklusive tøj til en fordelagtig pris. Jeg elsker også at købe de lidt større størrelser, altså 68 og 74. På denne måde sparer jeg en helt masse penge.

Jeg linker til der hvor du lige nu kan spare hele 50 % på de lækreste mærker inden for børnetøj.

Men vær nu hurtig 🙂

img_9905

https://www.sentier.dk/da/t/udsalg-1

 

img_9906

 

http://www.marmar.dk/ss17-udsalg.html/

God fornøjelse 🙂

Kh Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unikt og personligt armbånd fra Jane Kønig