Spar 50 % på Marmar, WHEAT og Petit By Sofie Schnoor

Opskriften på de lækreste pizzasnegle med og uden kød

img_9985img_9986

Står du også og mangler lidt inspiration til noget bagværk i det triste sommervejr?

Jeg har i mens sommervejret har været trist og gråt udarbejdet opskriften på de lækreste og mest luftige pizzasnegle . Og når jeg skriver “udarbejdet” så er det fordi sneglene udelukkende er lavet efter min egen opskrift, da de typiske opskrifter man kan finde på nettet oftest er ret basic og kedelige. Sneglene er lavet på økologisk pizzamel og rugmel.

Jeg har lavet tre forskellige slags, dog alle med den samme hjemmelavede tomatsovs som grundingrediens 🙂

Sneglene er med 1) hakket oksekød og revet squash, 2) revet squash og parmesan og 3) forårsløg, mozarella og vegetarisk hakket kød (hakket veggie http://naturli-foods.dk/sortiment/naturli-hakket-veggie-oekologisk.aspx)

Se opskriften nedenfor 🙂

 img_9819

Opskrift

Dej:

35 gram gær

2 dl vand og 1 dl mælk

2 spiseskeer olie efter eget valg

1 tsk salt

1 tsk sukker

1 spiseske yoghurt

450 g. mel (efter eget valg)

Jeg bruger 250 g. økologisk pizzamel og 200 g. økologisk rugmel

Tomatsovs:

1 dåse tomatpure

1 tsk. salt

1 spiseske olivenolie

1 spiseske ketchup

2 dl vand

kværnet peber

2 fede presset hvidløg

Fyld:

Hakket oksekød

Revet mozarella eller revet pizzaost

Revet parmesan

Revet squash ( ca. 1 stor eller to i mellemstørrelse)

Hakket forårsløg – et helt bundt

Hakket veggie

Fremgangsmåde:

Ælt dejen godt sammen, gerne i maskine og lad hvile i 30 min

Slå dejen ud, gerne i tre portioner og lav en firkant på køkkenbordet med lidt mel under (dejen må gerne være så tynd som muligt)

Læg et godt lag med tomatsovs og fyld nu de forskellige ingredienser på efter eget valg

Læg til sidst revet ost på og fold forsigtigt dejen som en roulade !

Skær sneglene ud i 1-2 cm tykkelse og læg på en bageplade med bagepapir og lad nu efterhæve i ca. 30 minutter.

Sneglene kan pensles med mælk inden de lægges i ovnen

I mellemtiden tændes der for ovnen på 200 grader

Sneglene skal bages på 200 grader i 12-15 minutter

Bon appetit 🙂

img_9820

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 50 % på Marmar, WHEAT og Petit By Sofie Schnoor