Opskriften på de lækreste pizzasnegle med og uden kød

Min krop efter fødsel – 3 måneder senere

img_0027

Jeg er kejserinde !!

Den 10. maj 17 kom min datter til verden ved en “mislykket naturlig fødsel” som endte i kejsersnit. Operationen var hård ved min krop og jeg har i virkeligheden først nu – 3 måneder senere kunnet udøve fysisk træning . Det var helt sikkert en kæmpe skuffelse for mig at få kejsersnit og ikke nok med det så skal man jo være ret forsigtig i minimum 2 måneder efter operationen. Dette har helt sikkert for mig været super hårdt ! Jeg er vant til at bruge min krop og dyrke sport på højt plan, så det at skulle holde sig i ro har været svært !!

 

img_0026

 

En anden ulempe ved kejsersnit er, at kiloene desværre ikke helt rasler af som ved en “normal fødsel” da maveskindet oftest er lidt mere “stivt” i det ved kejsersnit. Det har været hårdt for mig at indse, at det tog længere tid end forventet. De første par kilo gik det dog stærkt med, jeg tabte nemlig over halvdelen af min fødselsvægt.. Sandheden er dog, at det nu har stået stille ret længe :(..

Ingen strækmærker og en god røv!!!!

Noget jeg dog er ret forbavset over er, at jeg faktisk har fået en ret god popo efter fødsel !! En blanding af de ekstra kilo og gode lange tur i terræn med barnevognen må være opskriften ! Jeg har tidligere blogget om, at jeg ikke har fået strækmærker under graviditeten og thank god for det 🙂 Alt i alt  er jeg ret tilfreds med min krop som den er nu ..

 

img_0021

 

Jeg holder dog modet oppe og fortsætter med mine daglige gåture (helst i terræn) og mine daglige øvelser med min lille bebs..

Jeg har lavet en lille sjov træningsvideo, hvor jeg viser de forskellige øvelser man kan lave mens man holder sin lille baby.. Videoen kommer på bloggen snart 🙂

Et tip til alle kejserinder: pas på arret ! hvis du føler det ikke er helt, hvor det skal være så hold igen med træningsøvelserne, da dette kan forårsage, at arret kan give sig og blive mere bredt !

img_0024

 

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskriften på de lækreste pizzasnegle med og uden kød