Min krop efter fødsel - 3 måneder senere

Inspiration til børneværelset

img_6975

Det helt perfekte børneværelse

Jeg har i flere måneder, mens jeg var gravid gået og arbejdet på den helt perfekte væg/ børneværelse til min lille datter. Hver eneste genstand og pynteting er velovervejet og der ligger sentimental værdi i alle tingene 🙂

Vi bor inde i centrum af Århus i de helt klassiske bylejligheder, hvor der er ret højt til loftet, så at få tapetet op var noget af en kamp. Jeg synes værelset/væggen er blevet så cute og “originalt” da det virkelig er min helt egen idé og design, hvorfor det naturligvis er noget helt særligt for mig at fremvise den til jer 🙂

Jeg har linket til alle tingene, samt sengen som er fra Stokke 🙂

* Tryk blot på de røde prikker for at komme direkte til hjemmesiden.

Tapetet er købt i en malerforretning i Århus og er 10 meter langt. Det kræver tålmodighed at opsætte men er virkelig hele tiden værd. Husk at rense væg med varmt vand og sæbe inden opsætning. Limen til væggen skal man selv blande og kan ligeledes købes i malerforretninger. Mit tapet er i en sart beige/rosa da jeg ikke er helt så vild med lyserøde farver. Jeg kan faktisk bedst lide at arbejde med sarte beige toner eller jordfarver. Hvorfor skal alt også være så farve opdelt efter køn?

Tapetet kan fås i forskellige nuancer.

Link til tapet : https://www.tapeteksperten.dk/lyseroed-og-hvid-stribet-tapet-9-cm/?gclid=EAIaIQobChMIzImjz-z01QIVsArTCh0NHQzgEAQYBCABEgKe4vD_BwE

Sengen og alt tilbehør er fra Stokke og er købt i Babysam (sengehimmel og sengerand).

https://www.stokke.com/DNK/da-dk/b%C3%B8rnev%C3%A6relse/stokke-sleepi/2216.html?gclid=EAIaIQobChMI-P6eq82D1gIV-BXTCh0ZUAGyEAAYASAAEgIvNvD_BwE

De fleste pynteting jeg har i mit hjem med bogstavet P er faktisk købt i Sinnerup. Sinnerup er super god til at finde de helt særlige og moderne pyntegenstande til børneværelset.

Uroen er fra smallstuff . Normalt ville jeg personligt gå efter noget mere moderne, men jeg har erfaret at min lille pige faktisk bedst kan li farver og meget af det hehe, så der må jeg altså gå på kompromis med min lille piges stimulering.

Kaninen på hylden synes jeg er så kær. Den er købt online fra HM.

http://www2.hm.com/da_dk/search-results.html?q=kanin

Skyen er hjemmelavet og er syet af mormor 🙂

Tøjstativet er fra IKEA og er faktisk min helt egen idé, eftersom, at det faktisk blot er et stativ til slips og hatte. Bøjlerne er købt i en Name it butik efter ophørsudsalg. Se med i mit seneste indlæg om tøjstativet og alt hvad der hænger på 🙂 Læs med her..

http://shennabyshenna.dk/2017/09/06/et-lille-glimt-af-min-datters-garderobe-og-sko/

De to træstativer er faktisk en spotvare fra Rema 1000 og jeg har ikke set dem siden jeg købte dem for næsten 1 år tilbage. De er virkelig søde og så er de helt særlige da de jo ikke kan fås længere.

Sommerfuglene er også købt i IKEAS pynteafdeling 🙂

Skoene er fra Magasin og Primark 🙂

 

img_6961

  img_6980

img_6983

img_0152  img_9589

 

Håber jeg har inspireret til dit hjemmeprojekt med børneværelset.

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min krop efter fødsel - 3 måneder senere