Et lille glimt af min datters garderobe og sko

Så blev min datter officielt navngivet

img_0319

Så blev min lille prinsesse navngivet

Forrige weekend holdte vi min datters navngivningsfest. Traditionen tro blev der pyntet med lyserød og hun blev fejret i stor stil med alle vores venner og familie.

I min familie døber vi ikke, men i stedet navngiver vi og holder ligeledes en fest forbundet dermed. Traditionen tro bliver baby ligeledes “pyntet” med guldsmykker som hun kan bære og mindes resten af hendes liv.

I kan se nogle af guldsmykkerne nederst ..

img_0406

img_0144

Min datter er nu officielt navngivet Porscha Celine

Der er mange der tit spørger mig “HVOR KOMMER DET NAVN FRA” 🙂 og ja det er faktisk ret simpelt.. Inden jeg blev gravid var jeg heldigvis så beriget at have rejst nær sagt hele verden rundt med min mand. På de tre år, efter vi blev gift, nåede vi at rejse til blandt andet New York, Libanon, Thailand, Island, England, Egypten og skiferie i alperne – bare for at nævne de helt store ferier. På disse ferier blev vi hurtigt enige om, at skulle vi være så heldige og beriget med et barn skulle han/hun hedde noget helt unikt og særligt. Et navn med karakter!

Eftersom jeg altid har haft stor interesse for Amerikansk kultur, taler det med min mixede blandingsfamilie og taler det flydende så var jeg ret sikker på, at min barn skulle hedde noget som ligger det amerikanske nært.

Vores lille datter er også blandingsbarn og vi synes derfor også at hendes navn helt klart skulle være udenlandsk og ikke dansk 🙂

Og bum.. Så faldt vi over Porscha og Celine og da vi ikke kunne blive enige om hvilket et af dem det skulle være så blev det simpelthen bare begge to.

Porscha er naturligvis også inspireret af Porsche, som er én af fars yndlingsbiler 🙂

img_0317

img_0105

2 kommentarer

 • Super flot navn og super smuk pynt! Det har i gjort godt! 😀 Jeg elsker selv udlandske navne. Der er et eller andet specielt over det 😀
  Porscha Celine. Det er smukt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shenna Chanel

   Hej Vinny.. Hvor er du sød <3 – tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille glimt af min datters garderobe og sko