Så blev min datter officielt navngivet

Få rabat på mine yndlingsmærker lige nu

img_0431

 

Spar 20 % på alle disse lækre efterårsting til baby

Som I efterhånden har fundet ud af bruger jeg ret meget af min barselstid på shopping ! Men tro det eller ej det er faktisk ret nyttigt eftersom jeg ret tit finder mine yndlingsmærker – de fleste af dem originalt dansk design til rigtige fordelagtige priser.

Ofte køber jeg faktisk mange måneder frem således, at jeg ikke står og skal betale fuld pris for min piges sæson wear. På denne måde skaber jeg et overblik over de nødvendige ting hun skal have til hver sæson – f.eks. i blandt disse ting er efterårs og forårs dragter til de næste måneder og de lækreste begyndersko til når hun fylder 1 år.

Softshell dragten er fra WHEAT i en str. 68 ( 6 mdr)

Termodragten er fra Marmar Copenhagen i en størrelse 74 ( 9 mdr)

Angulus støvlerne er en størrelse 22

Cam Cam legetæppet er i farven grå

Jeg har tagget og linket til de her lækre ting på det øverste billede.

img_0427 img_0430

I kan lige nu få 20 % på alle disse lækre ting på

https://www.tinsoldat.dk/?gclid=CMnijt2isdYCFcGkGAodbXEB1A

img_0432

Kærligste Hilsner

Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev min datter officielt navngivet