Få rabat på mine yndlingsmærker lige nu

Første rejse med baby er i hus

img_0535

 

Bryllup, fly og lufthavn med baby

Så er min lille datters første oplevelse med fly, lufthavn og bryllup i hus og ja helt nemt var det altså ikke. Det første det helt sikkert kræver når man rejser med baby er PLANLÆGNING! Jeg startede med at planlægge og skrive huskelister en måned før og sådan er jeg fordi jeg er utroligt firkantet. Det første jeg vil råde til at planlægge er barnets “transportmiddel” i både lufthavn og til selve destinationen og til dette formål valgte jeg at købe en basic Hauck klapvogn som jeg købte fra Jollyroom til kr. 1500. Vi har selv en Stokke klapvogn som er en ret dyr af slagsen og derfor besluttede jeg, at den helt klart ikke skulle med på en flyvetur. Hertil vil jeg dog nævne, at man sagtens kan leje en hardbox som alle lufthavne tilbyder – denne box opbevarer ens “store” bagage på sikker vis. Man skal bestille sådan en på forhånd.

Dernæst valgte vi at tage vores Ergobaby Original med. Den brugte vi i transit og når vi stod af flyet. Min pige nyder heldigvis at sidde i den så det fungerede faktisk rigtig fint. Linket til vores Ergobaby Original https://www.onskeborn.dk/webshop/udstyr/b%C3%A6reseler/ergobaby-b%C3%A6resele,-boj-black-camel.

Husk når baby er fyldt 4 mdr og kan holde hovedet selv er det ikke længere nødvendigt med en indsats – dog anbefaler Ergobaby at man beholder puden til numsen. 

Vi fløj med Lufthansa og vores destination var Tyskland. Vi fløj fra Billund lufthavn og her er det vigtigt at man lige er opmærksom på, at Billund lufthavn ikke tillader, at man tager sin klapvogn med hele vejen til gaten. Det er dog tilladt i Københavns lufthavn og i Frankfurt/ Stuttgart og her kom vores Ergobaby derfor i god brug.

Selve flyveturen klarede hun faktisk i stiv arm – ja faktisk sov hun hele vejen ved begge flyveture. Det er vigtigt, at man ammer når flyet letter og lander både for at undgå at baby får tryk i ørerne men også for tryghed. Hvis man ikke ammer kan man forsøge med sut eller flaske.

img_0531

 

Til bryllup

Formålet med vores rejse var faktisk min kusines bryllup som blev afholdt i Stuttgart. Brylluppet var et intimt bryllup dog med live jazz band og underholdning så det var vigtigt for mig at skærme hende for for meget lyd. Derfor købte jeg høreværn til hende fra Banz og det fungerede simpelthen så godt. Høreværn kan have mange formål – specielt hvis man har et sensitivt barn der hurtigt kan blive for overstimuleret. Jeg “afprøvede” naturligvis høreværnene inden jeg tog dem i brug til brylluppet. Jeg brugte dem faktisk til hende da jeg havde hende med i Fitness centret.

Link til Banz høreværn – https://www.babygear.dk/baby-banzr-horevaern-lyserod-3-24-mdr.html

img_0491

Vores rejse var vidunderlig og jeg er så stolt af at hun klarede det hele så flot.

Jeg har linket til vores tøj og tasker på det øverste billede 🙂

Kærligste hilsner Shenna

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få rabat på mine yndlingsmærker lige nu