Første rejse med baby er i hus

Træning og waisttrainer

img_0401

Jeg er begyndt at træne men ikke uden min waisttrainer

Da min pige var 4 mdr (hun er i skrivende stund fem en halv måned) begyndte jeg at træne igen og hvor var det dog længe savnet. For nogle virker det måske tidligt, men træning er og var altid en del af min hverdag før jeg blev gravid, så derfor er det virkelig noget jeg prioriterer. Jeg har heldigvis en dejlig lille pige, som er så sød at have med rundt og derfor tillader jeg mig at tage hende med i forbindelse med hendes formiddagslur.

Jeg træner i Fitness World og her er det tilladt at amme i loungen hvis der er behov samt at tage lift med rundt i centret, så hvis min mand eller min mor ikke går en tur med hende jamen så er hun med til træning.

Som skrevet i mit tidligere indlæg har jeg købt nogle høreværn til hende som jeg faktisk også benytter når jeg har hende med.

Jeg har købt mine lige her https://www.babygear.dk/baby-banz-horevaern-squiggle-3-24-mdr.html?gclid=EAIaIQobChMI5OSwqub01gIVVjPTCh3yTgcKEAQYAyABEgKzBPD_BwE

img_3435

Som nybagt mor og som kejserinde er det ingen hemmelighed, at min mave jo ikke er helt på plads endnu. Derfor bruger jeg verdens bedste opskrift til en flad mave (udover træning) nemlig en waisttrainer !!!

Den er genial skal jeg hilse at sige.

Hvis man ønsker en flad mave efter fødsel og som kan bruges både hjemme, på gåture og til træning – så er det her svaret.

Jeg har købt min waisttrainer på en online shop som desværre er lukket ned – men jeg arbejder i øjeblikket på at få købt nogle hjem til mine seje blog læsere 🙂

Waisttraineren kan selvfølgelig også benyttes af kvinder som bare ønsker en flad mave .

img_0402

Følg med på bloggen eller find bloggens Facebook side på shennabyshenna og vær med i konkurrencen om at vinde denne geniale waisttrainer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første rejse med baby er i hus