Træning og waisttrainer

Bedste brunch sted med bestie og baby i Århus

img_0727

Jeg kårer Café Frida som Århus’ bedste brunch og babyvenlige café

Sidste uge blev jeg (og min lille datter mus)  inviteret på brunch af min bestie. Normalt er jeg ikke så vild med at sidde på café i Århus medmindre jeg kan sidde ude og har barnevognen med. Men jeg kunne ikke takke nej til tilbuddet 🙂

Og hvor blev jeg dog glædeligt overrasket .. En dejlig atmosfære i rolige omgivelser og en lækker blanding af mormormøbler og finurlige moderne interiør sager og så brunchen!

Jeg er jo som tidligere nævnt veganer/vegetar så normalt er udvalget i brunch buffeten/menuen aldrig noget for mig, men denne menu var lige noget for mig! En variation af lækre ting, heriblandt karry hummus, tunmousse, pandekage og coleslaw. Sunde og lækre ting og så er brødet og rugbrødet hjemmebag som jeg prioriterer når jeg besøger cafeer.

Min lille datter var selvfølgelig vågen under besøget i cafeen og heldigvis var der et lækkert sofaområde hvor hun kunne ligge og tumle mens vi spiste – sidst skal jeg lige tilføje, at man i cafeen er utroligt imødekommende over for ammende mødre samt at cafeen har sørget for det cuteste lille puslebord på toilettet (modsat mange andre steder med hvide slå ned plader)

I kan læse alt om cafeen lige her http://www.cafefrida.dk/

Kærligste hilsner Shenna

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning og waisttrainer