WAISTTRAINER konkurrence er skudt igang

Vinter mommy treats

5f8c8f9a-9d47-4577-ab3f-ab6285e45e54

Tidlig december gave til mommy

Kender I det når vinteren nærmer sig og man ser lidt grå og trist ud? Specielt når man som mig her har en lille bebs på 6 mdr der vågner rigtig tit om natten? Ja så må der lidt strenge midler til og derfor blev jeg forkælet lidt af manden min.

Jeg har i længere tid været på jagt efter den ultimative øjencreme og natserum til min trætte hud og jeg har endelig fundet noget der dur! Savner du også en serum der kan friske din hud op og en øjencreme til mørke render – ja så er det her altså sagen.

Jeg har derfor fået det her lækre sæt fra Estée Lauder der består af en natserum (75 ml) som er den største og så det her gavesæt som består af en dagcreme, øjencreme og natserum i en lille flaske.

Der er en pipette med til serummen som gør det super nemt at påføre huden.

Bare for at blive ekstra forkælet og for at sætte pris på alt det jeg gør i dagligdagen så fik jeg også denne Moncler hue som findes i one size til kvinder.

Jeg linker til hudpleje og hue på billedet ovenfor og lige her 🙂

https://room4.dk/news-new-spring-items-store/

https://www.magasin.dk/advanced-night-repair-recovery-mask-in-oil-8-ml./VA04345778-00000001_061.html

 

f2d475f4-5048-40d2-8f5d-66f806be254d

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WAISTTRAINER konkurrence er skudt igang