Vinter mommy treats

Jeg har en lille nyhed at fortælle! Derfor har i ikke hørt fra mig længe!

5041eef9-a01a-4ff7-a11d-45a0a56c26f3

 

Jeg kan nu løfte sløret for hvorfor jeg ikke har været aktiv på bloggen..

Jeg har ikke været aktiv på bloggen i denne måned, det er fordi jeg er blevet husejer! Så det vil sige, at vi er flyttet fra vores lille lejlighed i midten af Århus – Frederiksbjerg til at bo i Sydbyen i hus. Det er virkelig noget helt andet det kan jeg være ærlig at sige, så det var i første omgang sørgmodigt for mig at flytte fra det hjem hvor min lille datter har tilbragt hendes første 6 mdr og mine sidste mange år, men jeg er nu så småt ved at vende mig til tanken.  Det er virkelig anderledes at bo i udkanten af Århus, der sker ikke så meget og jeg savner mine daglige og lange gåture indtil alle de dejlige shoppingmuligheder som jeg benyttede i stor stil hehe. Vores lejlighed i midtbyen var ikke særlig stor og jeg har derfor længe gået med tanken om at flytte – dog troede jeg ikke at vores flytning betød at vi skulle blive husejer.

Jeg er dog rigtig glad for det nye hus – især mit walk in closet som jeg glæder mig utroligt meget til at åbne dørene for herinde på bloggen ..

Jeg er sikker på, at min lille datter hvertfald nyder de nye og mere rummelige omgivelser 🙂

6873f38d-001a-4323-9cc9-46ea4ed0a5da

 

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter mommy treats