Jeg har en lille nyhed at fortælle! Derfor har i ikke hørt fra mig længe!

Mommy and daughter billeder

729fe1e2-cc4e-432d-888a-2ac4eb464924

Vi har fået taget mor og datter billeder – behind the scene!

Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg er vi jo flyttet – hvilket betyder, at hele december faktisk har stået på flytning og komme på plads i det nye. Det betød jo desværre også, at jeg i år desværre ingen tid havde til at købe julegaver til familie. Jeg måtte i stedet være kreativ og kom derfor i tanke om, at jeg kunne få taget nogle helt personlige billeder af mig og min lille datter og give det i julegave. Nu hvor jeg heller ikke havde tid til at komme til en fotograf måtte fotografen jo komme til mig og vi har derfor fået taget disse personlige og dejlige billeder i vores eget hjem. Jeg er nu så heldig, at fotografen er min veninde og jeg og min lille pige var derfor i helt trygge hænder. Billederne blev taget i sort/hvid med bare fusser og meget casual outfit til os begge.

19f2f25b-15a4-4618-be6d-8652ac664124

 

Det skal lige siges, at min veninde – fotografen –  er super dygtig og tålmodig, hvilket virkelig er vigtigt som børne- og familie fotograf. Hun kan bookes hjem til ens private hjem, hvor man jo også selv er mest komfortabel og tryg.

I kan lige nu booke hende til en helt fordelagtig pris ved at bruge rabatkoden “shenna25” i resten af december og hele januar måned. I skal blot skrive en mail og oplyse rabatkoden.

I kan se alle hendes fantastiske familie, graviditets og babybilleder lige her https://www.facebook.com/Petitphotographybynadine/

 

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har en lille nyhed at fortælle! Derfor har i ikke hørt fra mig længe!