Hjemmeshopping i samarbejde med POMPdeLUX

Baby/børnevenligt mad inspiration

96416c83-d1d6-4fff-9905-3870c2929c1b

Få flere grøntsager ombord i dine ungers mad

Savner du også at få de helt små til at spise flere grøntsager? Så er de her forskellige grøntsags og æggemuffins lige noget for dig. Min lille datter elsker grøntsager så jeg er faktisk rigtig heldig – problemet er dog, at hun ikke spiser særligt meget ad gangen samt at hun simpelthen er så selvstændig, at hun helt fra start  (hun er i skrivende stund 10 mdr) har ønsket at spise SELV! Ja min lille datter er simpelthen så stædig, at hun altså KUN vil spise selv. Det betyder, at jeg i flere måneder har måttet diske op med kreative og håndgribelige “madting” til hende. Jeg går sjældent efter opskrifter og har derfor selv udviklet de lækreste madmuffins som sidder lige i skabet og som er lige sagen for min lille datter.

Ideen med disse madmuffins er dels for at undgå madspild ! Dvs. resterne fra havregrøden fra morgenstunden kommer med i, dernæst kommer jeg forskellige revne grøntsager i – alt fra gulerod, squash og og broccoli og sidst for at få “snydt” noget kød i hende – min lille pige er nemlig ikke så vild med kød!

b04e1812-e177-45de-9ec0-2a50725e31a2

De madmuffins på billederne ovenfor er med reven gulerod og er så lækre !

c95bfe5b-3685-442d-806d-37755d3554d2

Disse madmuffins på billedet ovenfor er med broccoli, kødpølse og banan – lidt en underlig kombi men det fungerer 🙂 !!

Opskrift

1 – 2 æg

100 g. glutenfri mel eller boghvedemel

50 g. havregryn eller rester af grød

2 tsk fedtstof (jeg bruger øko kokosolie)

2 strøgne skeer mme (modermælkserstatning)

* mme bruges kun til barnet er 12 mdr og skal udelades efterfølgende

og for at sødne det lidt bruger jeg ca. en halv banan 🙂

Valgfri reven grøntsag ca. 50 gram

God bagning

Kærligste hilsner Shenna

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmeshopping i samarbejde med POMPdeLUX