Opskrift på sunde boller med havre, kerner og nødder

Vores første solferie med baby

cdb45207-ce21-4430-b9e9-335a9e2a3ddb

Baby on Board – første solferie i hus med baby

Så skete det endelig! Jeg kom på min længe ventede solferie og hvor var det bare skønt. Vi er lige kommet tilbage fra en fantastisk ferie med vores lille datter som nu er 11 mdr og hvor må jeg sige, at hun faktisk helt igennem var en rigtig god rejsebuddy haha 🙂

Hun elskede det simpelthen og vi var virkelige glade for hvor godt hun tog imod varmen som gennemsnitligt lå på de 30.33 grader i den uge vi var der. Men jeg må ærligt indrømme, at jeg var ekstremt nervøs inden vi tog afsted. Pakkelister blev skrevet i meget god tid (vi taler måneder før) og listerne blev hele tiden ændret! Det gode ved pakkelister er jo, at man dermed undgår at glemme noget for vil jeg dog være fri for at glemme noget til min lille datter i et varmt land, hvor man lidt er på “bar bund”. Det skal lige siges at vi rejste uden for Europa hvilket jeg også var ekstra nervøs over – især også pga. flyvetiden som var ca. 5-6 timer.

Men hold da op – det tog hun også rigtig flot.

(Hvis du er en ammemor som mig så husk lige at amme når flyet letter og lander da det formindsker trykket i ørerne på de små)

8832869a-5cbf-470f-9114-1d008af59328

(Link på solbriller, kjole og bikini)

cb56964e-0943-47b1-9c24-1404ce4f6cd8

3f5bccc0-ed3c-44e4-8023-2afb159cab39

Vi havde købt rejsen med all inclusive så vi virkelig ikke skulle sørge for noget og det kunne altså betale sig. Med et lille barn (der ikke vil have grød) så er det altså lidt problematisk at skulle jagte efter mad og derfor fungerer det så fint med all inclusive specielt med drikkevarer. V boede på et resort med helt egen strand og vi gjorde på forhånd personalet opmærksomme på, at vi havde en lille med og derfor ønskede poolview. Dette var simpelthen det bedste nogensinde !! Vores pool lå nemlig to meter væk fra vores hotelværelse som var bygget som to etagers rækkehuse, som dermed betød, at vores lille datter kunne sove på terrassen i sin klapvogn. Dette vil jeg klart anbefale.

De 5 vigtigste ting på pakkelisten

– Solhat med uv-beskyttelse

– Solcreme med solfaktor 50 – jeg bruger den fra apoteket, https://www.webapoteket.dk/rejseapoteket/solcreme-til-rejsen/la-roche-posay-anthelios-baby-lotion-p-21639

– klapvogn med fuld hvileposition med uv-beskyttelse

(Jeg har helt bevidst købt en klapvogn med uv-beskyttelse 50)

– Vådservietter!! Jeg havde to pakker med og fik brugt begge to på en uge

– Barnets egen vandflaske/drikkedunk

 

30a4e86f-f0d5-4331-bee7-cd2c4210ba07

Hvis du står og skal på ferie med en lille en så slå lidt koldt vand i blodet – oftest er ungerne så overvældet af de nye omgivelser, at de faktisk slet ikke bider mærke i forandringen. Min lille datter er en lille vandhund og elsker derfor vand hvilket jo er en kæmpe fordel. Min datter havde en UV dragt på fra småfolk med korte ærmer og mellemlangt ved benene, en UV badehat og UV svømmesko.

Jeg linker til hendes badetøj, hat og sko her https://www.babysam.dk/svoemmedragt-blush-502-1-2?gclid=Cj0KCQjw5fDWBRDaARIsAA5uWTgbYSHBy89BAOnTvdqxIlr0Mukb5CafbKrg_1qdGY1l6KaLkxLsxmcaAufbEALw_wcB

https://www.kids-world.dk/smaafolk-badehat-uv50-rosa-tukaner-p-95086.html

https://www.kids-world.dk/smaafolk-badesko-uv50-pink-pingviner-p-101776.html

 

Rigtig god sommer

fd90368d-7168-4860-9090-c61cbb9d65d9

 

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på sunde boller med havre, kerner og nødder