Vores første solferie med baby

En helt særlig gave til mors dag

91d0ceab-b5d8-4538-b1a5-34b2fbc84d33

Den bedste mors dags gave jeg kunne ønske mig

I år blev det til en helt særlig mors dags gave – nemlig en mor & datter photoshoot <3 og hvor var det helt igennem fantastisk.

Min søde mand overraskede mig i år med den bedste og mest kreative gave jeg nogensinde kunne ønske mig. Som mange af jer ved arbejder jeg ikke som model mere efter jeg er blevet advokatfuldmægtig og mommy, så at få taget disse billeder og så endda i fælleskab med min datter var noget helt særligt. Min datter er i skrivende stund lige blevet 1 år og hun er simpelthen så kameraglad – ja gad vide hvor det kommer fra hehe. Hun elsker at få taget billeder og hun er slet ikke kamera forskrækket. Photoshootet gik dermed over al forventning. Vores billede er blevet brugt af fotografen til promovering i forbindelse med mors dagog jeg er simpelthen så lykkelig over resultatet..

 

Jeg linker til fotografen her. Studiet ligger i øvrigt tæt på Silkeborg 🙂

https://teenytinyheartbeats.dk/

 

7a40924d-e878-495c-a35a-d352bb0f1a1d

 

e495529a-72f1-4dd3-b499-e2372cf9749f

 

Jeg håber din mors dag var helt igennem fantastisk <3

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første solferie med baby