En helt særlig gave til mors dag

Min datters 1 års fødselsdagsfest

img_7046-2

Vi har holdt en stor 1-års fødselsdag for vores lille datter

Vi har holdt en stor fødselsdag for vores lille datter med 60 mennesker og det var det hele værd! Den 10. maj blev vores lille datter 1 år og selvom det for mig var lidt sørgmodigt så er det for os som forældre rigtig stort når ens første lille baby bliver et helt år og derfor besluttede vi os for at afholde en stor fødselsdagsfest for vores venner og familie og det var simpelthen noget helt specielt <3

ja

Jeg har stået for al dekoration og pynt selv og alle ideerne med pynten og opstillingen er min egen. I den anledning krævede det ret så meget helium som dog idag kan fås i de fleste store supermarkeder, såsom Bilka og kvickly. Til sådan en fest kræver det ca 3 store heliumtanke (med opfyld til 30-50 alm. balloner).

Vi havde bestilt kage og mad udefra og det var simpelthen det bedste valg! Jeg skulle nemlig ikke stresse over andet end at jeg selv og lokalet skulle se godt ud haha!!

ja1

Al slik er helt bevidst købt i lyserøde farver så det ligesom passede til temaet og så er al pynten købt over ebay og wish i meget god tid – altså ca 1-2 måneder før. Det kan virkelig betale sig at købe pynt fra de her web-steder da det er meget mere omkostningsfuldt i Danmark – det kræver faktisk kun tålmodighed da forsendelsen er ca. 4 uger.

ja2

Jeg er faktisk sjovt nok begyndt at få lidt smag for at dekorere og pynte og jeg har faktisk tit overvejet at blive (hobby)festarrangør eller dekoratør til blandt andet fødselsdage og bryllupper. Jeg stod også for al det dekorative til mit eget bryllup – det var så lige med lidt flere gæster (200 i alt) hehe..  ja3

Jeg linker til min egen kjole som er fra Nelly.com og som var så lækker at have på og så passede den jo også lidt til temaet 🙂

https://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/t%C3%B8j/festkjoler/nly-trend-917/glamorous-tie-waist-dress-919592-3245/

Min datters kjole er fra Pomp De Lux og en størrelse 80

https://pompdelux.com/da-dk/pdl/pige/overdele/kjolerjumpsuits/isnello-jr-kjole/#!?color=Light%20Purple

ja4

ja5

For at det ikke udelukkende var “børnetema” fest sørgede jeg også for at det var lidt mere romantisk i form af friske blomster som jeg klippede enderne af og lagde i forskellige størrelse vaser. Dernæst havde jeg købt nogle forskellige popcorn og snacks æsker som virkelig indlevede hele det lyserøde og “amerikanske” tema.

Alt i alt havde vi en fantastisk fødselsdag og vores lille Porscha pige var så glad for at se alle sine gæster og hun havde en FEST som jo i virkeligheden er det det hele drejer sig om!  Ikke mindst fik hun selvfølgelig også nogle fantastiske gaver.ja7

Jeg håber at have vakt noget inspiration til din eventuelle næste børnefødselsdagsfest 🙂

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt særlig gave til mors dag