Min datters 1 års fødselsdagsfest

Classic Race med baby på armen

9d9851cf-1b92-4351-a8de-978904793a3d

Til Classic Race i weekenden

I weekenden var jeg til classic race med min lille familie og det var noget af en oplevelse. Vejret var skønt og bilernes sus gav en kæmpe kriller i maven. Min mand er storkunde hos Mercedes og vi var derfor VIP inviteret af Mercedes Benz i deres særlige lounge og opholdsområde, hvor de havde sørget for ALT og specielt også til børnene. Der var alt fra balloner, tegneområde, børnesnacks og børnelounge og der manglede simpelthen ikke noget..

a8b65b27-1ddf-4388-bb65-1de15fd4b0f6

Jeg var noget nervøs for at have min lille datter med men vi som forældre elsker at give hende de her helt særlige oplevelser og vi synes derfor at hun skulle med ! Vi havde vores eget høreværn med fra Banz (se tidligere indlæg) hvor der er linket til der hvor vi har købt vores)) og hendes klapvogn med og hun var så dejlig rar at have med. For lige at tilføje, at vi var til classic race fra 10 om morgenen til kl. 18 om aftenen da det sluttede så det var en lang dag!..

8b26a76f-b910-4ebe-9fee-5e803847c633

Men det hele spillede og det var bare en rigtig dejlig dag. Jeg var faktisk imponeret over at se hvor mange småbørn der også var til arrangementet. Jeg synes nemlig tit at folk bliver forbavsede når vi har vores lille datter med ude og det er alt fra MASH, grøn koncert og nu Classic Race. Men frygt ej som forælder, du bliver overrasket over hvor hurtigt de helt små tilpasser sig. Vores lille datter var så overvældet over stemningen med masser af mennesker, livemusik, raset osv. at hun simpelthen bare hyggede sig. Hun faldt i søvn to gange under arrangementet og var slet ikke påvirket af larmen.

Det skal lige siges at larmen fra bilerne på banen kan give de helt små høreskade, hvorfor det er vigtigt med enten høreværn eller ørepropper. Hvis du til næste år ønsker at tage dine unger med til classic race så køb billetter i god tid 🙂

Vores lille Porscha elskede i øvrigt alle de lækre Porsche biler, hehe <3d7ddbde2-8b9b-4376-bc2c-5dc273f3b0f1

 

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min datters 1 års fødselsdagsfest