Classic Race med baby på armen

På legeren med min datter og valentino

Outfit tjek? Endelig tilbage i min “gamle størrelse”

Ja ja.. Nu tænker i nok.. Går hun på legepladsen i det tøj! og svaret er nej.. Idag havde jeg et arbejdsrelateret møde, hvorfor jeg selvfølgelig så mit snit til at hoppe i noget lækkert tøj, for tro mig når jeg skriver, at det ikke er ofte det sker!

Jeg går stadig hjemme med min datter og vi er på legepladsen hver eneste dag så hun kan få brændt noget krudt af og der har jeg selvfølgelig noget tøj på der kan tåle at blive beskidt og ja det er oftest mine mormor birkenstock sandaler og nogle leggings 🙂

Jeg er virkelig fan af de her tykke bukseleggings fra Zara og efter jeg har tabt (næsten) al min fødselsvægt så er det altså rart at komme i en størrelse S igen!!

Jeg linker selvfølgelig til hele outfittet 🙂

Jeg har tidligere linket til min lækre lille valentino i et andet indlæg,

http://shennabyshenna.dk/2017/03/08/valentino-bag-den-helt-nye-kollektion/

 

 

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Classic Race med baby på armen