På legeren med min datter og valentino

Jeg er blevet et år ældre og fejret med mit helt store idol Beyonce

Jeg er blevet et år ældre og er blevet fejret med maner hele ugen!

Jeg kan ikke løbe fra, at jeg altså er blevet et år ældre og dermed også tættere på de 30.. Jeg er faktisk blevet 29 år 🙂 Min fødselsdag i år faldt på en mandag som dermed også betød at det foregik meget stille og roligt. Om morgenen blev jeg fejret af hele 8 veninder til brunch og om aftenen var jeg med min lille familie ude at spise sushi ! og sushi fordi det er min yndlings spise og når man har fødselsdag så må man jo selv bestemme 🙂 Min datter er heldigvis meget grønt ædende så edemame bønner og asiatiske salater er altså et hit hos hende..

 

 

 

En lille gave fra min mand..

I fødselsdagsgave i år ønskede jeg mig en oplevelse istedet for en fysisk gave fordi jeg simpelthen ikke mangler noget. Så gaven blev til to koncertbilletter til Beyonce og Jay z on the run tour som så blev om lørdagen 5 dage efter min egen fødselsdag så timingen var jo virkelig god..

Denne cake er den cheesecake jeg elsker at lave og opskriften findes også her på bloggen http://shennabyshenna.dk/2017/02/04/no-bake-cheesecake/

 

Vi overnattede på hotel i Kbh og havde min søster med som babysitter og det fungerede bare så fint det hele. Koncerten var helt igennem fantastisk også selvom det er TREDJE gang jeg ser hende. Jeg ved selve showet ikke har fået de bedste anmeldelser men for mig er det bare altid en drøm at se hende optræde, specielt fordi jeg altid er blevet så inspireret af hende gennem min egen dansekarriere og fordi jeg simpelthen bare har været fan siden jeg har været 15 år gammel.. Så en tro fan er jeg mildest talt..

Jeg linker til outfittet her på det her obligatoriske elevator billede 🙂

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På legeren med min datter og valentino