Jeg har skrevet en artikel for Kids Aarhus

This mommy is back in xs

Im back in my xs – outfit check !!!

Ohhh yes.. Jeg kan endelig passe min pre graviditet xs bukser fra Zara.

Jeg har gemt på bukserne i ca. halvandet år og jeg må indrømme, at jeg frygtede at jeg aldrig skulle i dem igen. Efter min graviditet er jeg selvfølgelig blevet en smule bredere om hofterne og jeg gik derfor og ærgrede mig over, at jeg nok ikke ville kunne klemme mig ned i mine xs bukser igen som jeg nok har 50 par af. Jeg var indforstået med, at jeg bare blot skulle være en S.

 

Men i weekenden var jeg til min venindes søns dåb, som foregik i domkirken og tro det eller ej så deltog Dronning Margrethe susme også i Gudstjenesten. Hun var godt nok fin i sin påskegule kjole.. Jep.. star struck var jeg vidst haha 🙂

Outfit details

SKO:
Mine sko er fra Jeffrey Campbell og jeg kalder dem mine “mommy sko” fordi hælen ikke er så høj og så er de bare mega behagelige. Skoen er udgået men Jeffrey Campbell har lige nu 50 % på mange af deres sko http://www.sarenza.dk/jeffrey-campbell

SKJORTE:
Min lækre skjorte er også var Zara og den købte jeg på strøget i Kbh sidst jeg var der. Jeg elsker den fordi den er anderledes med de store 70’er sleeves 🙂

https://www.zara.com/uk/en/woman-shirts-shirts-l1244.html?v1=436419

BUKSER:
Mine bukser er også fra Zara men er altså købt for et par år siden 🙂

https://www.zara.com/

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har skrevet en artikel for Kids Aarhus