This mommy is back in xs

GRØN KONCERT 2018

Endnu et år på grøn med Suspekt drengene

Endnu en solskinsdag var det i år da grøn endeligt ramte Aarhus med en udsolgt koncert og det fedeste program!

Vi var igen i år, som er vores 4. år i træk på grøn, inviteret af drengene fra Suspekt. Det er helt særligt at komme med på denne måde, da man oplever alle kunsterne på tæt hold og så kan man catche op med dem alle backstage.

Jeg er ikke så god til at være blandt et stort crowd specielt i år, da der var udsolgt, fordi folk er fulde og spilder øl over alt 🙂 og det er ærligt talt ikke lige noget jeg lige synes er mega fedt, så det er derfor et privilegie at kunne få lov til at stå oppe på scenen med Suspekt drengene når de optræder. Det skal lige siges, at de simpelthen leverer varen hver evig eneste gang og selvom min mand og jeg er så vant til at se dem, så får man kuldegysninger hver gang, fordi de simpelthen er så gode til at optræde.

Deres show er i øvrigt også det fedeste ever..

Outfit check !

I kan se links til mit grøn tøj lige her forneden…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This mommy is back in xs