Mit barn er først lige startet i institution som 16 mdr

Jeg kan endelig dele en meget stor nyhed med jer

Jeg kan endelig dele en meget stor nyhed med jer her på bloggen som betyder meget for vores lille familie

I har nok undret jer over, hvorfor jeg ikke har været aktiv på bloggen i et stykke tid, men jeg har haft et ønske om at holde lidt low key mens jeg sammen med min lille familie kunne sunde mig over en meget stor overraskelse.. En overraskelse som tog mig med storm og som jeg virkelig ikke havde forventet..

Vi venter os nemlig #2 <3

Det var et kæmpe chok for mig, da jeg under en lægeundersøgelse fik fortalt, at jeg var gravid.. Jeg troede først det var en joke og jeg forlod lægehuset som et kæmpe spørgsmålstegn.. Det var virkelig en nyhed jeg ikke havde forventet. Jeg skulle blot have taget nogle basale blodprøver, da jeg de sidste par måneder har været meget sløj. Jeg har siden august tabt mig næsten 7 kg og jeg havde i de efterfølgende måneder absolut ingen appetit.. Jeg kunne ikke forstå hvad der skete med min krop, men jeg tænkte, at jeg måtte have lav blodprocent. På intet tidspunkt strejfede tanken mig om, at jeg kunne være gravid og jeg havde heller ingen fornemmelse af det. På trods af at jeg jo har prøvet det en enkelt gang før var det umiddelbart ikke det jeg kunne fornemme.

Jeg kom heldigvis hurtigt til en tidlig scanning og endnu engang blev jeg “taget med bukserne nede”, for jeg var over 2 måneder henne. Jeg havde ingen forståelse for det – hvordan kunne jeg overse det? Jeg var lige stoppet med at amme min datter indtil hun var 16 måneder og jeg tænkte at det naturligvis var derfor, at jeg ikke havde menstrueret siden hun kom til verden – og da jeg ikke menstruerede var jeg selvfølgelig i den tro om, at jeg ikke havde ægløsning.

Men jeg tog MEGET fejl ..

På trods af, at alle omkring mig er så begejstret over denne nyhed er der stadig noget i mig, som synes det er for tidligt. Jeg ønskede virkelig, at min datter først var 3 år før en anden graviditet overhovedet kom på tale – netop pga. det psykologiske aspekt for børns udvikling og den løsrivelse de først gør sig når de er fyldt 3 år.

Jeg er i skrivende stund allerede 5 måneder ( 20 uger) henne og jeg har selvfølgelig mere eller mindre vænnet mig til tanken. Men de sidste par måneder har været overvældende og jeg måtte derfor virkelig søge indad og sunde mig lidt over tanken om, at skulle være mor til TO!!!

Kan jeg mon klare det? Hvordan reagerer min datter? Hvordan kommer det til at ændre hele vores familiedynamik? Ja alle disse spørgsmål florerer dagligt i mit hoved.

Jeg håber alle mine dejlige læsere naturligvis kan bære over med mig for at have været væk fra bloggen så længe, men jeg lover jeg kommer stærkt tilbage ..

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit barn er først lige startet i institution som 16 mdr