Vegansk risalamande

Aarhus’ bedste nye sandwich og juice spot?

Miss Green – bæredygtigt og økologisk sandwich, salat og juice spot i Aarhus

Løber din mund også i vand over de her lækre sandwiches og salatbowls fra Miss Green? Aarhus har i hvertfald efter min mening ENDELIG fået et lækkert nyt sandwich og juice spot som vægter økologi og friske råvarer og ikke mindst (men vigtigst) noget for enhver smag. Så er du veganer, vegetar eller bare kødelsker så er der med garanti noget der falder i din smag.

Jeg har længe savnet et sted i Aarhus, hvor man bare kan få og blande sin helt egen salat med friske råvarer og lækre ingredienser og hvor man ikke står og savner noget protein. Så er du ligesom mig – veganer eller vegetar så er de her sandwiches eller salatbowls med f.eks. letristede falafler bare drømmen! Jeg elsker især stedets forskellige og hjemmelavede dressinger og sides som hommus, artiskokpure eller rødbedechutney! Altså hvad mere kan man ønske sig?

 

Noget som jeg også især vægter højt er deres prisklasse som bare er noget alle kan følge med på. Så vægter du ligesom mig økologi når det giver mening, friske råvarer og en fair prisklasse så er det her sted lige noget for dig.

Stedet har i øvrigt tilsluttet sig TakeAway appen “Wolt” , hvor du nemt og hurtigt kan bestille en sandwich eller en lækker bowl som take away og med levering til din dør. Du kan bestille takeaway på linket lige her: https://wolt.com/en/dnk/aarhus/restaurant/miss-green

Udover sandwich sælger spisestedet også juice, smoothies og chiabowls. Miss Green, som ligger på adressen Nørrebrogade 4 (lige ved fitnessworld) har åbent fra mandag til fredag fra klokken 8 til 20, så du kan nemt smutte forbi og købe en morgenkaffe to-go eller en sandwich/salatbowl til madpakken.

Lørdag er der åbent fra klokken 10 til 17 og søndag fra klokken 10 til 20.

Husk at i kan følge på stedets facebook side lige her:

https://www.facebook.com/missgreenaarhus/

 

Kærlige hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk risalamande