Realityportalen har skrevet endnu en artikel om vores store nyhed

Vegansk risalamande

Min lækre opskrift på vegansk risalamande

Skal du heller ikke snydes for risalamande til diverse julefrokoster og juleaften? Så følg’ denne opskrift og få den lækreste risalamande – måske synes dine medspisere, at den faktisk er bedre end en original risalamande.

Jeg har de seneste par år altid lavet en vegansk risalamande til juleaften til mig selv og sidste år blev den simpelthen så god, at min familie slet ikke savnede den originale risalamande og vi har derfor besluttet, at vi slet ikke behøver en ikke-vegansk risalamande i år.

Opskriften er faktisk super nem og du kan frit selv vælge om du ønsker at bruge havremælk, sojamælk eller rismælk. Jeg bruger personligt selv sojamælk da jeg synes grøden bliver rigtig lækker og cremet.

OPSKRIFT

1 liter soja, ris eller havremælk

2 dl grødris (ca. 150 gram)

2 dl vand

1 tsk vanillesukker

70 g. sukker ( ca. 2-3 spiseskeer)

1 hel Alpro sojafløde

100 g. smuttede mandler

– Der laves en ganske normal “grød”, som skal køle af. Sojafløden piskes et par minutter og man kan frit tilføje lidt flormelis hvis man ønsker den lidt sødere og herefter tilføjes finthakkede smuttede mandler. Vær obs på, at denne risalamande er lidt mere flydende end en original, eftersom, at sojafløden kun indeholder 26 % fedt frem for kofløden som jo indeholder 38 % fedt.

Og så skal det lige siges, at man nemt kan spise to portioner af denne silkebløde risalamande .. Jeg kan slet ikke vente til juleaften..

Kærlige julehilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Realityportalen har skrevet endnu en artikel om vores store nyhed