Aarhus' bedste nye sandwich og juice spot?

Inspiration til det perfekte børneværelse

Det moderne børneværelse

Kender i det når man ikke forbinder et børneværelse med regnbuefarver eller kønsbestemte farver? Sådan har jeg det i hvertfald. Vi har boet i vores hus i cirka 1 år og det har faktisk taget mig et år at færdiggøre min datters værelse, men det har været ventetiden værd for jeg synes selv det er blevet til et rigtig flot resultat 🙂

 

Jeg er ikke så vild med DIY projekter, men jeg er til gengæld meget for personlige pyntegenstande, som f.eks. indgraverede lamper og bogstaver. Min datters værelse bærer ligesom resten af vores hjem meget præg af dansk design. F.eks. så er hendes lampe, navneskilt og bogreol fra den danske webshop Villavejen. De har rigtig lækre ting, lavet med håndkraft og meget personlige. (Jeg tagger de forskellige ting på hvert billede)

https://www.villavejen.com/?gclid=EAIaIQobChMI75yNlv7v3wIVDY7ICh0grQ4GEAAYASAAEgKDQfD_BwE

Hvis man ønsker et lidt mere moderne og stilrent børneværelse så handler det jo virkelig også om at være omhyggelig med at udvælge specifikke ting. Man kan sagtens være kreativ og holde sig under et bestemt budget hvis man ikke ønsker, at det skal tage overhånd.

Jeg har f.eks. ledt efter en ganske simpel reol til hendes pynteting og den endte jeg så med at finde i Søstrene Grene til en rigtig fin pris.

  

Jeg har fundet de to træ knager som spotvarer i Rema 1000. De er virkelig fine og så ved jeg, at de ikke bare lige kan købes hvor som helst.

Stativet, som jeg bruger som tøjstativ har jeg fundet i IKEA. Det er faktisk rigtig et hatte – og slips stativ men det fungerer så godt til børnetøj på børnebøjler.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Kærlige hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus' bedste nye sandwich og juice spot?