Inspiration til det perfekte børneværelse

Babyshower #2

En meget stor overraskelse mødte mig igår ..

 

Igår kom dagen derpå, hvor mine fantastiske veninder formåede at overraske mig med et rigtig flot og vellykket babyshower. Hvis der er noget der virkelig kendetegner mig, så er det, at jeg simpelthen bare ikke kan overraskes. Jeg er det man kalder en “huskontrollør” fordi jeg ved alt og altid holder øje med alle detaljer 🙂 men denne gang blev jeg virkelig overrasket. Jeg var simpelthen i kæmpe chok da jeg åbnede døren hjem til min mor, hvor alle mine veninder stod klar med et kæmpe “SURPRISE”. Jeg var faktisk i chok i en time efter fordi de bare havde gjort det så godt med at narre mig.. Jeg troede nemlig jeg skulle til et “Mercedes event”, hvor min mand er storkunde og jeg troede, at vi hurtigt skulle forbi min mor for at aflevere vores lille pige, som jeg jo så troede skulle passes af mormor.

 

Jeg kan slet ikke beskrive den følelse der går igennem hele ens krop når man bliver så overrasket.. Det føles hvertfald enormt dejligt og jeg kan slet ikke beskrive, hvor velsignet jeg føler mig, for at have mennesker omkring mig der formår at gøre så meget for én. Jeg fik en masse dejlige gaver til lillemanden og det hele føles lige pludseligt meget mere virkeligt og tæt på..

Som mange andengangs mødre, så føles det ikke så naturligt at glæde sig så meget denne gang. Jeg tænker tit, at det skyldes, at alt ens fokus jo ligger på ens barn som man allerede har og man har derfor ikke så meget tid og overskud til at glæde sig. Det lyder virkelig rigtig forkælet, men jeg synes det denne gang har været svært at forholde sig til. Jeg er i skrivende stund 32 uger så jeg har selvfølgelig lidt igen og jeg håber derfor virkelig, at jeg kan nå at få den følelse af at glæde sig lidt inden..

 

Kærlige hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til det perfekte børneværelse