Grøntsagsboller med havre og kerner

Når tre meget snart bliver til fire

Når tre bliver til fire

Billedet ovenfor er taget mens jeg er 35 uger henne og min lille mave er gemt bag en pelsjakke 🙂 Udover, at jeg stadig er “så heldig” at kunne bruge mit eget tøj og stadig er en størrelse small, så fylder min graviditet faktisk ikke så meget denne gang. Der er mange der vil synes, at jeg lyder forkælet, men som jeg hele tiden har haft det så er meget af min fokus på min datter og simpelthen sørge for, at vi nyder vores tilværelse som tre personer inden hele vores familiedynamik ændrer sig.

Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke dagligt har dårlig samvittighed over, at være gravid igen, og at min datter skal være storesøster to uger før hun selv fylder to og vi bruger derfor meget af vores tid i øjeblikket må at “forsøge” at forberede os på at vores lille familie aldrig bliver den samme igen.

Under denne graviditet har jeg haft en del ekstra kontrolbesøg, fordi jeg ikke har taget så meget på og fordi jeg i min første graviditet havde en pige der sad i sædestilling ved fødslen. Da jeg denne gang fortsat har et stærkt ønske om at føde naturligt og for at undgå endnu et kejsersnit skal jeg til flere kontrolbesøg for at sørge for, at han ligger sig rigtigt. Jeg er meget spændt på, hvordan det hele kommer til at forløbe sig.

Hvor meget har jeg taget på?

Jeg er faktisk ikke typen der vejer mig under min graviditet eller i det hele taget da jeg ikke går så meget op i tal men mere hvordan man ser ud, men til mit sidste lægebesøg kunne det konstateres, at jeg “kun” havde taget 7 kg på og det er ikke så meget taget i betragtning af hvor langt henne jeg er.

Jeg tænker naturligvis over det jeg indtager, gravid eller ej og både i denne graviditet men også i min første graviditet har jeg ikke haft den indstilling, at man skal indtage ekstra mad fordi man kan ..

NEJ! du spiser ikke for to.. Det er en skrøne!! Du er hvad du spiser så selvom du er gravid så skal alt fortsat indtages med måde.

Jeg har heller ingen særlige cravings eller humørsvingninger så jeg er vel bare en af de “heldige” som gravid 🙂 Det hjælper selvfølgelig på det, at man ikke craver fast food eller søde sager konstant som nogle jo gør. Jeg tænker det er fordi, at jeg præ-graviditet altid har levet sundt og vegansk/vegetarisk, hvorfor min krop slet ikke craver det.

Lige et sidespring .. Jeg har lige fået taget nogle meget intime og romantiske graviditetsbilleder som jeg simpelthen glæder mig så meget til at offentliggøre 🙂

– Link til outfit kan findes på billedet.

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøntsagsboller med havre og kerner