Når tre meget snart bliver til fire

Graviditetsbilleder med baby #2

Graviditetsbilleder part 2 – uge 34

 

Jeg kan endeligt offentliggøre mine graviditetsbilleder, som blev taget i uge 34. Jeg er i skrivende stund i uge 36 og har derfor lige under 4 uger igen.

Jeg er simpelthen ellevild over resultatet af disse graviditetsbilleder som modsat første gang, hvor det blev taget i et studie, denne gang blev skudt i min helt egen stue. Det er virkelig en helt anden oplevelse og så handler det jo om at finde en fotograf som man er tryg ved. Jeg har heldigvis et stort netværk og var derfor heldig nok til at kunne trække i et par tråde.

Det er ihvertfald meget mere intimt at kunne ta’ sådanne nogle billeder i ens eget hjem og hvor man jo er meget mere afslappet.

Jeg ønskede på en måde, at billederne skulle være inspireret af mit første graviditetsshoot, det skulle dog være i sort/hvid og lidt mere dæmpet.

Jeg valgte denne gang at vente til jeg var ret langt henne med at få taget billederne, eftersom, at jeg igen her under 2. graviditet heller ikke voksede så hurtigt som man normalt gør ved sin 2. graviditet. Så jeg ventede derfor til jeg var i uge 34 altså med 6 uger til termin, da man ellers ikke helt ville kunne se en pæn rund bule på maven 🙂

Hvis man selvfølgelig er en af dem der hurtigt får en pæn rund mave så kan man sagtens tage billederne i uge 30-32, især hvis man er nervøs for at se lidt stor ud i forhold til at have vand i kroppen osv.

 

 

Jeg har til min store overraskelse denne gang heller ikke fået vand i kroppen eller fået strækmærker på trods af jeg er så langt henne så jeg klager bestemt ikke og føler mig meget komfortabel i min krop. Som jeg selv synes man kan se på billederne er jeg bare mig selv og meget afslappet 🙂

 

 

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tre meget snart bliver til fire