Graviditetsbilleder med baby #2

Ud kom han endelig den 24.04.19

Når 3 bliver til 4

I har ikke hørt fra mig et stykke tid og det er simpelthen fordi, at jeg vælger at lukke mig lidt inde både fra bloggen og sociale medier en uge eller to inden fødsel og så nu her en uge efter fødsel. På denne måde får jeg aller mest ro og kan bedre fokusere på de forandringer der kommer til at ske og nu er sket .. For den 24.04 – en uge over termin blev vi velsignet med den smukkeste lille dreng <3

Jeg er så overvældet af glæde og lykke over, at vi alle er go behold efter en fantastisk drømmefødsel – og endelig fik jeg lov til at gennemføre en naturlig fødsel som heldigvis ikke endte i kejsersnit. Det har altid været et stort ønske for mig, at kunne føde naturligt og uden hjælpemidler og anden gang blev så lykkens gang <3.

Jeg gennemførte denne gang også fødslen uden igangsættelse, som også strider meget imod mine ønsker så jeg er glad for, at han selv valgte at ville ud en uge over termin.

Min fødselsberetning

Jeg fik en ve kl. 08 om morgenen og skulle hurtigt op og undersøges på fødeafdelingen  pga. tidligere kejsersnit og præcis som min første fødsel med min datter var jeg allerede 3 cm. åben og inden jeg vidste det – få timer senere var jeg i pressefasen og klar til at føde. Så endnu en lynfødsel blev det til. Desværre endte det ud i akut kejsersnit første gang pga. sædestilling.

Jeg klarede fødslen uden medicinske hjælpemidler – og hold k.. hvor gjorde det ondt! Jeg har ligesom så mange andre kvinder sagt, at jeg aldrig gør det igen og at jeg ikke skal have flere børn 🙂 og det tror jeg, at jeg holder fast ved.

Som jeg tidligere har udtrykt på bloggen, har jeg igennem min graviditet haft svært ved at rumme, at jeg nu skulle deles som mor og at det ikke længere bare skulle være os 3. Jeg har også hele tiden haft den følelse af, at jeg ikke kunne elske min søn ligeså meget som min datter. Men i det øjeblik han kom op på min mave forstod jeg, at min kærlighed til ham er fuldstændig identisk med min kærlighed til hende og det er simpelthen bare den rareste følelse.

Offentliggørelse af navn

Billedet nedenfor taler vidst for sig selv 🙂 Simpelt, stærkt og inspireret af vores piges navn <3

 

 

Kærligste hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsbilleder med baby #2