Nye navneskilte til børneværelset

PUSH GIFT ALERT

Den smukkeste pushgift

Jeg kom for nogle uger siden hjem til den smukkeste indpakkede gave på vores spisebord. Nemlig min push gift.. Og hvad er det spørger du måske om? Herhjemme har vi opfundet noget der hedder en push gift som er en gave til mig når jeg føder. En gave fra min mand som tak for at have båret vores barn i næsten 10 mdr og for at gå igennem et smertehelvede ved fødsel 🙂

Jeg synes selv, at alle kvinder fortjener en push gift efter fødsel. Det er et symbol på taknemmelighed og kærlighed så hvorfor ikke?

 

Jeg blev rigtig overvældet da jeg pakkede gaven op. Jeg var overvældet over, at han faktisk målrettet gik ned og købte det jeg har ønsket mig i så lang tid..

Nemlig de her fantastiske Valentino sko..

Skoene er købt i den helt nye fantastiske designer butik, Collage i latinerkvarteret i Aarhus

https://collagetheshop.com/?lang=da

Dette er selvfølgelig min yndlingsbutik i Århus. De er så søde og kan bestille alt det som man ønsker af de mærker som de fører. Blandt andet Valentino.

Jeg linker til skoene her

https://www.mytheresa.com/euro_en/valentino-valentino-garavani-rockstud-pumps-678252.html?gclid=Cj0KCQjwov3nBRDFARIsANgsdoH4lSkY9Ii6MF2NrDnsaMKQdtuVemMtiJ1fIOrkYjylt2S_1k2B1NUaAveREALw_wcB&utm_source=sea_pla&utm_medium=google&utm_campaign=google_sea&ef_id=Cj0KCQjwov3nBRDFARIsANgsdoH4lSkY9Ii6MF2NrDnsaMKQdtuVemMtiJ1fIOrkYjylt2S_1k2B1NUaAveREALw_wcB:G:s

Mine sko er str. 37.

Kærligste Hilsner Shenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye navneskilte til børneværelset