Min datter blev bidt af mikroskopiske skovflåter

Så blev jeg 30

Så blev jeg hele 30 år

 

Jeg er lige blevet 30 år! Tro det eller ej, men denne lille mor her er nu hele 30 år og det er faktisk lidt svært at tro mig. 30 lyder voksent, modent og ja gammelt, men sådan føler jeg mig ikke. Udover, at det lyder underligt at sige jeg nu er 30 år så føler jeg mig så beriget og heldig på alle måder. Jeg lever idag et helt andet liv end hvad jeg gjorde for blot 3 år siden. Min mand og jeg er vant til ihvertfald at rejse 4-5 gange om året, tage en drink i byen og bare leve livet, køre på motorcykel, køre hurtige biler, tage til koncerter og festivaler men vores dagligdag er en hel anden idag.

Idag kan jeg sige, at jeg er mor til 2. Mor til 2 ufattelige dejlige unger og jeg kunne ikke ønske mig mere eller bedre i livet. Jeg er så heldig at være så beriget. At være mor er et privilegie og jeg kunne ikke ønske mig en større 30 års gave end min lille søde raske dreng.

 

Det skal lige siges, at jeg dog virkelig blev forkælet da jeg selvfølgelig fyldte rund. Jeg fik blandt andet 2 store lækre gucci ting, nemlig et par sneakers og et bælte fra deres flower kollektion. Jeg følte mig ret så forkælet.

Ikke nok med det fejrede jeg min store dag med 10 af mine dejligste og fantastiske veninder inde på Grillen Aarhus som sørgede for at dække op med store balloner og flag i et lækkert private area, hvor vi bare kunne hygge hele aftenen.

Min lille dreng var selvfølgelig med til at fejre sin lille mor 🙂 Han nød at blive holdt af alle de søde veninder jeg har.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min datter blev bidt af mikroskopiske skovflåter