5

 

HEY GUYS

Som I alle ved så er jeg tidligere Top Model deltager, sæson 2, som også var min første TV debut. Det åbnede vejen for TV-verdenen og jeg har siden 2011 nydt hvert et sekund.

Dette er dog ikke kun mig! I 2014 blev jeg uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet og jeg er mere end hvad ord kan beskrive stolt af mig selv! Jeg er ser mig selv som en succesfuld ung og smuk kvinde som behersker både skønhed og intelligens.

img_4508

Jeg fik i januar 2015 arbejde som advokatfuldmægtig. Jeg har speciale i børneret- og familieretssager og møder jævnligt i retten, Statsforvaltningen og Børn-Ungeudvalget. Jeg har verdens mest spændende job og jeg elsker det!

Jeg kommer på et senere tidspunkt til at lave en “spørgedag” en dag om måneden for hvad angår juridiske spørgsmål vedrørende børneretlige og familieretlige områder. Det giver JER læsere en mulighed for at stille spørgsmål, som jeg så vil besvare.

Mange af jer ved også, at jeg er gift. Jeg er gift med den dejligste og roligste steg i hele verden. Vi har været sammen i 10 år og lever et lækkert fortryllende liv på farten. Vi er rejse elskere og jeg kommer til at blogge meget om alle de fortryllende steder vi har besøgt.

Bloggen kommer også til at handle om ægteskab, familieliv og en masse babysnak <3

Jeg glæder mig til at åbne en helt ny verden for jer med mit liv 🙂